Šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl jų naudojimo. Skaityti daugiau: Pirkimo sąlygos ir taisyklės.

Aromatic 89 Rankų muilas Spalvota linija 300ml WATERMELON

Iš ankstinis užsakymas Aromatic 89 Rankų muilas Spalvota linija 300ml WATERMELON

Aromatic 89 Rankų muilas Spalvota linija 300ml

Kvapai : Arbūzas

Vaisiai, spalvos ir ryškūs kvapai – tai vasariškų potyrių kombinacija Jūsų rankų švarai užtikrinti

Kreminis rankų muilas sukurtas iš kruopščiai atrinktų ir suderintų ingredientų, kurie papildyti vasariškų spalvų ir kvapų draugyste, nustebins savo išskirtine nauda.

Muile gausu B3, E ir C grupės vitaminų, kurie prausimo metu gausiai maitina Jūsų rankų odą ir mažina laisvųjų radikalų poveikį.

Sudėtyje taip pat yra ir alijošių ekstrakto turinčio antioksidacinių bei valomųjų savybių, todėl nešvarumai bus efektyviai pašalinti, o oda nuraminta nuo atsiradusių sudirginimų.

Gaivos išsiilgusiems sukūrėme oranžinės tekstūros muilą, kuris gausus ryškių greipfruto natų, o saldumo mėgėjams – arbūzų aromatas rožinės spalvos fone. 

Mūsų rankų muilas trumpai:
Rankų muilas tinkantis visų tipų odai
Sudėtyje yra alijošių ekstrakto, B3, E ir C grupės vitamin
Veiksmingai šalina nešvarumus
Po prausimo nėra tempimo pojūčio
Buteliuko tūris – 300 ml
Pagaminta Lietuvoje.

Sudedamosios dalys: Aqua, Sodium laureth sulfate, Propylene glycol, Sodium chloride, Cocamine oxide, Sodium Stearate, Sorbitol, Cocamidopropyl betaine, Niacinamide, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol Acetate, Parfum, Citric acid, Magnesium nitrate, Magnesium chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Styrene/Acrylates,*Linalool, *Geraniol, *Eugenol.

Dėmesio: Tik išoriniam naudojimui. Laikyti sandariai uždarytą originalioje pakuotėje. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ar kitų šilumą skleidžiančių šaltinių. Saugotis, kad rankų muilas nepatektų į akis ar burną. Prieš naudojimą rekomenduojama atlikti odos jautrumo testą. Galiojimo laikas 12 mėnesių nuo atidarymo datos.

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
  • Prekės kodas: 95056
  • Turimas kiekis: Iš ankstinis užsakymas
  • 8.99€